Nederlands

Calebe Viegas Antonio: "Dit toernooi helpt ons om op te groeien"

Na een 6-1 overwinning op Rangers FC spraken we met Calebe Viegas Antonio van Red Bull Bragantino, samen met één van zijn coaches. We spraken over deze monsterzege, maar ook over het toernooi als geheel.

Jullie versloegen Rangers FC met maarliefst 6-1. Hoe kijk je terug op deze wedstrijd?

Deze wedstrijd was geweldig. Rangers FC is een goed team, maar het lukte ons desondanks om ons eigen spel te spelen, via onze eigen filosofie. Het was een fantastische ervaring.

Dit toernooi verloopt via andere spelregels. Hoe bevallen deze regels?

In het begin was het moeilijk, we zijn het niet gewend. Wel raken we er steeds meer aan gewend gedurende toernooi en we doen ons best om ons aan te passen hieraan.

Jullie spelen tegen clubs uit verschillende landen. Wat vind je van de tegenstand, en het toernooi tot nu toe?

Toernooien als deze helpen ons, als jonge speler, om op te groeien. We zijn jong, dus we hebben dit soort ervaring nodig. De mensen hier zijn geweldig. Iedereen werkt hard en heeft het beste met ons voor. Het is fantastisch om hier te zijn en we hopen ook de komende editie weer van de partij te zijn.
Coach: Ik ben het hiermee eens. We willen graag de organisatie bedanken voor de gastvrijheid en voor alle faciliteiten. We hebben een geweldige tijd hier. In het toernooi bekijken we het stap voor stap. We gaan morgen ons best doen in de halve finales. We respecteren de andere teams, we analyseren hun wedstrijden en we gaan ervoor vechten om de finale te bereiken. Hopelijk winnen we dan uiteindelijk de titel, daarom zijn we hier.

Nieuwsbericht