Nederlands

Mason Munn: "We hebben het niet goed genoeg gedaan"

Na de 4-1 nederlaag tegen Jeonbuk Hyundai Motors FC spraken we met Mason Munn, doelman van het Schotse Rangers FC. We spraken over zijn ervaringen dit toernooi en over de nieuwe spelregels.

Helaas hebben jullie niet weten te winnen dit toernooi. Hoe kijk je naar jullie prestaties?

We weten dat we niet goed genoeg hebben gepresteerd. We zijn niet in de buurt gekomen van het niveau dat mensen van ons verwachten, en ook niet van wat we van onszelf verwachten. Het is natuurlijk een leerproces, we speelden met veel jongens uit 2006 en 2007. Toch moeten we hier sterker uit gaan komen na deze prestaties. Het is een mooi internationaal toernooi, waar we speelden tegen teams uit andere landen en culturen. We willen de organisatie ook bedanken voor de uitnodiging. Zelf hebben we gewoon teveel geworsteld met ons spel, we hebben het niet goed genoeg gedaan. We moeten hier van terugvechten, dat gaan we ook doen.

Wat vond je van de nieuwe spelregels?
Het is heel erg anders dan we gewend zijn. We hebben nog nooit met deze spelregels gespeeld, dus het was erg wennen. We moeten ons snel aanpassen hieraan. Het ging beter naarmate het toernooi vorderde, maar de andere teams waren gewoon wat sneller en scherper hierin. Dat heeft ons uiteindelijk de das om gedaan.

Nieuwsbericht