Volop voetbalvertier op dag 2 van de Otten Innovation Cup

Volop voetbalvertier op dag 2 van de Otten Innovation Cup
19:48
Nieuwsbericht

De velden op PSV Campus De Herdgang liggen er weer fantastisch bij voor het vervolg van de Otten Innovation Cup 2024. Gisteren waren de verschillen tussen de talententeams klein en eindigden alle wedstrijden in een marginale overwinning voor een van de teams. Vandaag spelen alle teams twee wedstrijden in de poulefase.

Gastheer PSV trapt om 10.00 uur op het hoofdveld af tegen Red Bull Bragantino uit Brazilië; op datzelfde moment werken RSC Anderlecht en Atletico Madrid hun 2e wedstrijd af op veld 1. Vervolgens volgen de wedstrijden elkaar in rap tempo op, dus er valt genoeg te genieten.

De weersvoorspellingen zijn voor vandaag beter dan gisteren, dus als je nog in de gelegenheid bent om naar PSV Campus De Herdgang te komen om de talenten live aan het werk te zien, doe dat dan zeker!

Tussen de wedstrijden door kun je dan nog even de Red Bull F1-wagen bewonderen, kennismaken met de activiteiten van sponsor Blend en de kinderen kunnen zich vermaken op de springkastelen.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn, dan kun je terecht bij ESPN. Zij zenden alle wedstrijden op het hoofdveld vandaag live uit op hun kanalen. Uiteraard kunt u ook de hele dag alles volgen via de liveblog.