Wie gaat er met de Otten Innovation Cup vandoor?

Wie gaat er met de Otten Innovation Cup vandoor?
19:48
Nieuwsbericht

Goedemorgen! Vandaag is het zover: de finaledag van de 74e editie van de Otten Innovation Cup, waarop de prijzen worden verdeeld.

Na drie spannende poulewedstrijden zijn PSV en Red Bull Bragantino exact gelijk geëindigd. Om te bepalen welk team de groepsfase als winnaar afsluit en het in de halve finale tegen Benfica mag opnemen, wordt een strafschoppenserie gespeeld. De verliezer van deze serie zal tegen Atlético Madrid strijden voor een plek in de finale. Deze halve finales worden om 11.00 uur gespeeld.

Het is al duidelijk dat Jeonbuk Hyundai Motors FC, FC Kopenhagen, FC Utrecht en Manchester United gaan strijden om de plaatsen 5 t/m 8. Hun eerste wedstrijd van de finaledag begint om 9.30 uur, gevolgd door de beslissingswedstrijden om 13.00 uur, waar de eindrangschikking wordt bepaald.

Na twee dagen zijn er nog twee ploegen zonder overwinning in het toernooi: RSC Anderlecht en Paris Saint-Germain. Zij spelen om 13.00 uur om de 9e plaats.

De finale van het toernooi begint om 14.30 uur, waarin wordt bepaald wie zich tot winnaar van de Otten Innovation Cup mag kronen. Op hetzelfde tijdstip vindt op veld 1 de strijd om de 3e plaats plaats.

Na afloop van het toernooi volgt de prijsuitreiking, waarbij ook de prijzen voor de beste spelers van het toernooi worden bekendgemaakt.

Vandaag kunt u het toernooi live volgen op ESPN, waar alle wedstrijden op het hoofdveld rechtstreeks worden uitgezonden. Uiteraard kunt u ook de hele dag op de hoogte blijven via de liveblog.