Spelers van het toernooi

Spelers van het toernooi
19:48
Nieuwsbericht

Iedere editie worden er voor elke linie prijzen beschikbaar gesteld door Supportersvereniging PSV voor de beste spelers van het toernooi. De prijzen werden uitgereikt door PSV-coryfee Berry van Aerle.

PSV-doelman Tijn Smolenaars werd verkozen tot beste doelman van de Otten Innovation Cup. Op de slotdag van het toernooi was hij belangrijk voor de Eindhovenaren. Smolenaars straalde rust uit, was sterk op hoge ballen en besliste de finale met een cruciale redding tijdens de strafschoppenserie.

Danilo Lucas da Silva Augusto van Red Bull Bragantino werd verkozen tot beste verdediger van het toernooi. De atletische en fysiek sterke verdediger leidde zijn ploeg naar de derde plek op het toernooi. Ook was hij met zijn coaching belangrijk voor de Braziliaanse ploeg.

Tot beste middenvelder van het toernooi werd Gabriel Suárez van Atlético Madrid verkozen. De aanvallende middenvelder/aanvaller scoorde er tijdens dit toernooi lustig op los. Naast zijn neusje voor de goal viel hij op met zijn drive en niet aflatende werklust.

James Scanlon van Manchester United werd verkozen tot beste aanvaller van het toernooi. De international van Gibraltar was zeer bedrijvig en technisch vaardig en wist met zijn slimme spel regelmatig gevaar te stichten.