Soares: "Ons doel is om goed voetbal te blijven spelen."

Soares: "Ons doel is om goed voetbal te blijven spelen."
19:48
Nieuwsbericht

Benfica won de eerste wedstrijd van de Otten Innovation Cup tegen Manchester United. In de laatste seconden was het Francisco Couto die de 0-1 scoorde. Na de wedstrijd spraken we met Duarte Soares van Benfica over hun eerste wedstrijd.

Benfica won de eerste wedstrijd van de Otten Innovation Cup tegen Manchester United. In de laatste seconden was het Francisco Couto die de 0-1 scoorde. Na de wedstrijd spraken we met Duarte Soares van Benfica over hun eerste wedstrijd. Hij was tevreden met de overwinning: "We wisten dat het een zware wedstrijd zou worden. Het is het begin van de voorbereiding, en ik denk dat we een geweldige wedstrijd hebben gespeeld. We wilden hoog druk zetten en met hoge intensiteit spelen."

Soares was voorbereid om zich aan te passen aan de andere spelregels, zoals indribbelen in plaats van ingooien: "Ik denk dat met indribbelen in plaats van ingooien er meer intensiteit is. Je moet constant gefocust zijn omdat het spel heel snel doorgaat. Het is ook vermoeiender omdat de tijd stopt wanneer de bal uit het spel is."

Soares is duidelijk over Benfica’s doelen voor dit toernooi: "Ons doel is om goed voetbal te blijven spelen en hopelijk het toernooi te winnen. Ik heb geen persoonlijke doelen; ik ben gefocust op het team."