• Doelpunt PSV: Noah Fernandez 37'
  • Einde wedstrijd

Verslag

Nederlands:

De eerste wedstrijd van het toernooi is tussen PSV en RSC Anderlecht. PSV begon sterk en creëerde meteen de eerste kansen. Jairo Beerens loste het eerste schot en Joel van den Berg volgde met een schot naast het doel.

In de 7e minuut viel het eerste doelpunt, gescoord door Noah Fernandez.

Laat in de eerste helft kreeg PSV een gele kaart, wat RSC Anderlecht een numeriek overwicht gaf. Dit leidde echter niet tot doelpunten, waardoor de ruststand 1-0 bleef.

In de tweede helft stond PSV weer met 11 man op het veld, waardoor de wedstrijd opnieuw in balans kwam. Anderlecht creëerde een kans, maar daarna was het PSV dat enkele goede mogelijkheden had. Tegen de verhoudingen in kreeg Anderlecht een penalty, die werd benut door Aboubacar Conte.

Later in de tweede helft leek PSV een penalty te krijgen, maar de scheidsrechter besloot anders. Toch ging PSV met de overwinning aan de haal dankzij een prachtig afstandsschot van Fernandez in de 37e minuut, dat via de binnenkant van de paal in het doel belandde.

De eindstand van de wedstrijd is 2-1.

English:

The first match of the tournament was between PSV and RSC Anderlecht. PSV started strong, immediately creating the first chances. Jairo Beerens took the first shot, and Joel van den Berg followed with a shot just wide.

In the 7th minute, the first goal was scored by Noah Fernandez.

Late in the first half, PSV received a yellow card, giving RSC Anderlecht a numerical advantage. However, this did not result in any goals, leaving the halftime score at 1-0.

In the second half, PSV returned to the field with 11 players, bringing the match back into balance. Anderlecht created a chance, but then PSV had a few good opportunities. Against the run of play, Anderlecht was awarded a penalty, which was converted by Aboubacar Conte.

Later in the second half, PSV appeared to be awarded a penalty, but the referee decided otherwise. Nevertheless, PSV secured the victory thanks to a stunning long-range shot from Fernandez in the 37th minute, which went in off the post.

15:05
  2. GAOL! Afstandsschot van Fernandez die via de binnenkant van de paal binnengaat.

15:01
  3. Doelpunt

37'
    10
    Noah Fernandez
    Logo
  4. Bassey geeft een lage voorzet op De Guzman, maar geen doelpunt als resultaat.

14:52
  5. Penalty voor RSC Anderlecht en Conte Aboubacar scoort de 1-1.

14:48
  6. Doelpunt

30'
    10
    Aboubacar Conte
    Logo
  7. Bouhoudane scoort bijna met het hoofd en een paar kansen erna rent Bassey via de rechterflank naar de goal, maar scoort niet.

14:46
  8. Khaderi gaat door tot de achterlijn en geeft hem voor op De Guzman, maar PSV scoort niet.

14:42
  9. Mooi schot van Rens Boon en maar gaat over doel van Seghers.

14:39
  10. Shot van RSC Anderlecht in het begin van de tweede helft door Bethume, maar schiet naast het doel.

14:37
  11. Begin tweede helft

14:32
  12. Einde eerste helft

14:27
  13. Aanval RSC Anderlecht waarbij Diallo de keeper van PSV Steur omverloopt.

14:23
  14. Kopkans van Robin van Duiven en gelijk in de rebound een kans voor RSC Anderlecht van Naïm El Afaki.

14:19
  15. Gele kaart

Fabian Merien

Logo
  16. Aanval van RSC Anderlecht met een schot van Flies dat werd geblokkeerd.

14:13
  17. Doelpunt

7'
    10
    Logo
  18. Een aanval van PSV via de linkerkant en het schot van Joel van den Berg gaat naast het doel.