• Doelpunt Paris Saint-Germain: Oumar Camara 31'
  • Einde wedstrijd

Verslag

Atletico Madrid still had all to play for, while PSG was already out of contention for a semi final spot.

The first half saw Paris St. Germain slightly having the upper hand, thus taking a 0-1 lead in the 6th minute. Until the final two minutes of the half, Atletico couldn't create anything. Then they were gifted two goals. First an Parisian own goal, then a big error by the French goalie who completely misjudged the bal. This lead to a 2-1 score at half time.

Right from the kick off in the second half Gabriel Suarez scored his second of the game and effectively neutralizing the French resistance. A couple of minutes later Gabriel Suarez scored his third goal of the match, securing his hattrick. The rest of the match saw both teams score once, thus ending the match in a vital 5-2 win for Atletico.

Based on goals scored, Atletico Madrid progress to the semi finals.
-------------------------------------------------------------------------------

In dit laatste duel stond er voor Atletico Madrid nog het nodige op het spel. Met een goede overwinning konden zij zich plaatsen voor de halve finale. Paris St. Germain was al zo goed als uitgespeeld.

De eerste helft had Paris St. Germain lichtjes de overhand en namen in de 6e minuut ook de leiding 1-0. De Spanjaarden konden hier weinig tegenover stellen, totdat ze het geluk in de laatste twee minuten van de eerste helft in de schoot geworpen kregen. Allereerst was het Noham Kamara, die met een eigen doelpunt de gelijke stand liet aantekenen. Vervolgens was het een minuut later een enorme inschattingsfout van de Franse keeper die onder de bal door dook en Gabriel Suarez kon in een lege goal de 2-1 ruststand aantekenen.

Direct na de aftrap van de tweede helft scoorde Gabriel Suarez zijn 2e doelpunt van de wedstrijd en daarmee was het Parijse verzet wel gebroken. In de volgende vier minuten wist Atletico nog tweemaal te scoren, waaronder Gabriel Suarez met zijn derde treffer. Halverwege de tweede helft wist Paris St. Germain nog wel wat terug te doen, maar meer ook niet.

Door de 5-2 eindstand en op basis van gescoorde goals plaatst Atletico Madrid zich voor de halve finales.

Logo
  3. Paris Saint-Germain maakt de 5-2, een schot vanaf de rand van de zestien, doelpunten maker: Oumar Camara

16:56
  4. Doelpunt

31'
    11
    Oumar Camara
    Logo
  5. Slordig balverlies van Paris Saint-Germain, Atlético Madrid gaat in de aanval en Sergio Esteban weet het doel te vinden! 5-1 tussenstand.

16:48
  6. Doelpunt

26'
    9
    Sergio Esteban
    Logo
  7. Een grote kans voor Atlético Madrid, een schot wordt van de lijn gehaald. Daarna gaat de rebound er toch in. Gabriel Suárez maakt zijn 3e deze wedstrijd.

16:45
  8. Doelpunt

24'
    20
    Gabriel Suárez
    Logo
  9. Een gele kaart voor Noham Kamara, hij verloor een duel en maakte daarom een overtreding.

16:41
  10. Gele kaart

Noham Kamara

Logo
  11. 10 seconden na rust is het alweer raak voor Atlético Madrid, Gabriel Suárez is de doelpunten maker!

16:38
  12. Doelpunt

21'
    20
    Logo
  13. Begin tweede helft

16:36
  14. Einde eerste helft

16:31
  15. 2-1 voor Atlético Madrid, er wordt een lange bal naar voren gespeeld, keeper timet verkeerd en de bal valt over hem heen, Elijah Ly kan hem binnen schieten, Atlético Madrid heeft in een korte tijd de wedstrijd omgedraaid.

16:30
  16. Doelpunt

19'
    20
    Logo
  17. Eigen goal van Paris Saint-Germain, Gabriel Suárez geeft een voorzet bij de eerste paal en Noham Kamara loopt hem in eigen doel. 1-1 tussenstand.

16:28
  18. Eigen doelpunt

18'
    5
    Logo
  19. De bal wordt slecht weg gewerkt door de verdediging van Atletico Madrid waardoor Daniel Marques in bal bezit komt en kan schieten, dat schot gaat erin!