• Begin strafschoppenreeks
  • Einde strafschoppenreeks

Verslag

Both teams met eachother last year, with Manchester United claiming the victory on that occassion.

The first half saw Manchester United slightly having the upper hand. It didn't lead to any major chances, but still it's surprisingly JHM taking the lead halfway through the first half. Some poor clearances give Seokjin Han a free attempt from 5 meters out and he knows how to unpack the gift. Five minutes later a beautiful English attack leads to Tyler Fletcher turning around and (via the post) hitting the back of the net 1-1.

In the second half nothing much happened as both teams were cautious and didn't want to concede a goal. A penalty shoot out was the obvious result. Manchester United took the first spot kick, scored and never gave the lead away anymore, winning the shoot out 1-4.
------------------------------------------------------------------------------
Beide teams troffen elkaar in de afgelopen editie ook al, wat toen een 3-2 overwinning voor Manchester United opleverde.

In de eerste helft heeft Manchester United lichtjes de overhand. Tot heel grote kansen leidt dit niet, maar toch is het verrassend JHM dat halverwege op 1-0 voorsprong komt. Wat gerommel in de Engelse verdediging zorgt ervoor dat Seokjin Han vrij in balbezit komt op de 5 meter en geen moeite heeft de keeper te verschalken. Vijf minuten later komt Man Utd op prachtige wijze op gelijke hoogte via Tyler Fletcher. Fletcher word aangespeeld, draait om zijn as en schiet via de paal binnen. Dit was gelijk ook de ruststand.

De tweede helft is actieloos. Beide teams zijn voorzichtig en angstig om kansen weg te geven. Het is danook logisch dat een strafschoppenreeks de beslissing moet brengen. In deze reeks neemt Manchester United gelijk het initiatief, scoort en laat deze voorsprong ook niet meer los. Door een tweede Koreaanse misser, wint Manchester United de strafschoppenreeks met 1-4.

10:30
  11. Giju Han krijgt een grote mogelijkheid na wat gerommel in de Engelse defensie. Zijn schot gaat echter hoog over.

Manchester United word iets slordiger, maar de stand is nog steeds 1-1 met nog 3,5 minuut te gaan.

10:25
  12. Gele kaart

Soohyung Kim

Logo
  13. Bijna halverwege de tweede helft en beide teams blijven voorzichtig opereren, bang om grote kansen weg te geven.

10:16
  14. Kans Manchester United. Zac Bauman krijgt de bal ter hoogte van de strafschopstip, maar zijn schot raakt de bovenkant van de lat.

10:12
  15. Begin tweede helft

10:05
  16. Einde eerste helft

09:59
  17. Goal Manchester United!! Prachtige aanval van Manchester United. Tyler Fletcher word vrijgespeeld door Sekou Kaba, draait om zijn as en schiet via de paal de gelijkmaker tegen de touwen.

09:52
  18. Doelpunt

15'
    15
    Logo
  19. Goal Jeonbuk Hyundai Motors FC!! Seokjin Han word prachtig vrijgespeeld in het keepersgebied en heeft geen probleem de Engelse doelman te verschalken.

09:49
  20. Doelpunt

10'
    19
    Seokjin Han
    Logo
  21. Grote kans Manchester United. James Scanlon geeft Gabriele Biancheri een vrije schotkans, maar zijn poging beland in het zijnet.

09:44
  22. Manchester United is de betere ploeg in de openingsfase van deze wedstrijd. Tot kansen leidt het nog niet.

Afgelopen editie speelden beide teams ook al tegen elkaar. Toen won Manchester United met 3-2