• Doelpunt Atlético Madrid: Sergio Esteban 25'
  • Einde wedstrijd

Verslag

Nederlands:

De halve finale tussen Red Bull Bragantino en Atlético Madrid begon afwachtend. Red Bull Bragantino kreeg de eerste kans, maar het schot ging recht op de doelman. In de 8e minuut ontvingen een speler van Red Bull Bragantino en een speler van Atlético Madrid beide een gele kaart, wat de wedstrijd wat levendiger maakte.

Met een snel genomen vrije trap kwam Atlético Madrid op voorsprong; Jorge Castillo rondde de bal netjes af, 0-1. Enkele minuten later maakte David Arza een eigen doelpunt, waardoor de stand weer gelijk was: 1-1.

Atlético Madrid hernam daarna het initiatief en Gabriel Suárez zorgde voor de 1-2. Vlak voor rust kwam Red Bull Bragantino weer op gelijke hoogte toen Filipe Gabriel Rios Rodrigues de bal elegant om de doelman heen krulde.

Na de rust scoorde Sergio Esteban al snel de 2-3 en bracht Atlético Madrid opnieuw op voorsprong. De Madrilenen namen daarna wat gas terug en lieten zich meer terugzakken. Red Bull Bragantino kon geen grote kansen creëren en de uitvallen van Atlético waren eveneens niet gevaarlijk. In de 30e minuut kreeg Alexandre Cesar Santos Ribeiro een gele kaart, waardoor Atlético Madrid vier minuten met een man meer speelde en weer het initiatief overnam. Nadat de teams weer gelijk waren in aantallen, probeerde Red Bull Bragantino nog de gelijkmaker te scoren, maar zij kwamen niet verder dan enkele kleine kansen. Atletico Madrid zal dus de finale gaan spelen.

English:

The semifinal between Red Bull Bragantino and Atlético Madrid started cautiously. Red Bull Bragantino had the first chance, but the shot went straight at the goalkeeper. In the 8th minute, a player from both Red Bull Bragantino and Atlético Madrid received a yellow card, which made the match a bit more lively.

Atlético Madrid took the lead with a quickly taken free kick; Jorge Castillo neatly finished the ball, making it 0-1. A few minutes later, David Arza scored an own goal, bringing the score back to 1-1.

Atlético Madrid then took the initiative again, with Gabriel Suárez making it 1-2. Just before halftime, Red Bull Bragantino equalized once more when Filipe Gabriel Rios Rodrigues elegantly curled the ball around the goalkeeper.

After the break, Sergio Esteban quickly scored to make it 2-3, giving Atlético Madrid the lead again. The Madrid team then eased off and dropped deeper into defense. Red Bull Bragantino could not create significant chances, and Atlético's counterattacks were also ineffective. In the 30th minute, Alexandre Cesar Santos Ribeiro received a yellow card, allowing Atlético Madrid to play with one more player for four minutes and regain control of the game. Once the teams were back to equal numbers, Red Bull Bragantino tried to score an equalizer but only managed a few minor chances. Atletico Madrid will play in the final of the tournament.

12:16
  2. Nog een paar minuten te gaan en Red Bull Bragantino begint de druk op te voeren.

12:13
  3. Taufik Zanzi scoort bijna de 2-4, maar door de omhaal poging gaat hij hoog over.

12:03
  4. Gele kaart

Alexandre Cesar Santos Ribeiro

Logo
  5. Gele kaart voor de assistent van Red Bull Bragantino.

11:58
  6. Cauê Nascimento Santos schiet net voorlangs het doel. Red Bull Bragantino voert de druk op.

11:55
  7. Adrián Almeida geeft een voorzet vanaf links op Sergio Esteban die hem netjes binnen schiet. Tussenstand 2-3.

11:51
  8. Doelpunt

25'
    9
    Sergio Esteban
    Logo
  9. De tweede helft is net begonnen en strijdlust is nog steeds aanwezig zoals in de eerste helft.

11:49
  10. Begin tweede helft

11:45
  11. Einde eerste helft

11:38
  12. Juliano Viana Papille schiet in de laatste minuut van de eerste helft knap op het doel, maar schiet net naast het doel.

11:38
  13. Doelpunt

19'
    11
    Filipe Gabriel Rios Rodrigues
    Logo
  14. Doelpunt

17'
    20
    Gabriel Suárez
    Logo
  15. Eigen doelpunt van David Arza, nadat het schot van Raoni dos Santos Ramos van richting werd veranderd.

11:29
  16. Eigen doelpunt

15'
    2
    David Arza
    Logo
  17. Romeo Hueso legt de bal breed op Jesús Barrios, maar schiet in de handen van de doelman van Red Bull Bragantino.

11:23
  18. Doelpunt voor Atletico Mardid! Een snel genomen vrijetrap werd kort genomen en door Jorge Castillo in een hoekje geplaatst.

11:21
  19. Doelpunt

10'