The last match of the first day saw FC Copenhagen take on Jeonbuk Hyundai Motors FC. In the opening minutes, there was little action. FC Copenhagen then created several chances, including one for Roberto Risnaes, but they were unable to convert them.

Surprisingly, Jeonbuk Hyundai Motors FC took the lead due to a defensive blunder by FC Copenhagen. Giju Han scored the first goal of the match with a superb lob. This goal opened up the game but did not lead to clear-cut chances for either side.

In the second half, FC Copenhagen's task was clear: apply pressure. They did so, but their efforts did not result in significant opportunities, allowing the South Koreans to withstand the pressure. The game was end-to-end, but chances remained unconverted.

The first serious chance of the second half came from Giju Han, who broke away from midfield and went straight at the goalkeeper, but his shot was saved. This was an opportunity to seal the game, but it gave FC Copenhagen a glimmer of hope for an equalizer.

Unfortunately, this hope proved to be in vain. The final score of the match was 0-1.

Nederlands:

De laatste wedstrijd van de eerste dag ging tussen FC Copenhagen en Jeonbuk Hyundai Motors FC. In de eerste minuten van de wedstrijd gebeurde er weinig. Daarna kwamen er enkele kansen voor FC Copenhagen, onder andere voor Roberto Risnaes, maar deze werden niet benut.

Verrassend genoeg kwam Jeonbuk Hyundai Motors FC op voorsprong door een blunder in de verdediging van FC Copenhagen. Giju Han maakte met een fraaie lob het eerste doelpunt van de wedstrijd. Dit doelpunt opende de wedstrijd meer, maar leidde niet tot uitgespeelde kansen aan beide zijden.

In de tweede helft was de opdracht voor FC Copenhagen duidelijk: druk zetten. Dit gebeurde ook, maar de druk resulteerde niet in echte kansen, waardoor de Zuid-Koreanen onder de druk uitkwamen. De wedstrijd golfde op en neer, maar kansen werden niet benut.

De eerste serieuze kans van de tweede helft kwam van Giju Han, die vanaf de middenlijn recht op de keeper afging, maar zijn schot werd gekeerd. Dit was een kans om de wedstrijd te beslissen, maar het gaf FC Copenhagen nog hoop op een gelijkspel.

Helaas bleek deze hoop tevergeefs. De eindstand van de wedstrijd was 0-1.

18:00
  2. De eerste serieuze kans in de tweede helft kwam van Giju Han. Vanaf de middenlijn ging hij recht op de keeper af, maar schiet tegen hem aan.

17:54
  3. De wedstrijd gaat op en neer, maar echt uitgespeelde kansen komen er niet.

17:50
  4. De tweede helft is een paar minuten onderweg en FC Copenhagen zet gelijk druk op de verdediging van Jeonbuk Hyundai Motors FC.

17:38
  5. Begin tweede helft

17:34
  6. Rust bij FC Copenhagen en Jeonbuk Hyundai Motors FC. Tussenstand 0-1.

17:29
  7. Einde eerste helft

17:28
  8. Doelpunt gemaakt door Jeonbuk Hyundai Motors FC. Met een mooie lob maakt Giju Han er 1-0 van.

17:21
  9. Doelpunt

15'
    17
    Giju Han
    Logo
  10. Een grote kans voor Kopenhagen door Roberto Risnaes. De bal ging helaas niet in het doel.

17:14
  11. In de eerste 5 minuten van de wedstrijd gaat het heen en weer, maar geen uitgespeelde kansen voor beide teams.