• Einde wedstrijd

Verslag

Nederlands:

Gastheer PSV trapte af tegen Red Bull Bragantino, voor de eerste zaterdagwedstrijd.

Er gebeurde niet veel in de eerste helft. Red Bull Bragantino was onmachtig en PSV had wel veel balbezit, maar kon er niet veel mee uitrichten. De logische ruststand was danook 0-0.

In de tweede helft was er wat meer actie, zonder tot heel grote kansen te komen. Na 8 minuten in de tweede helft kregen de Brazilianen een gele kaart en moesten 4minuten met 10 man verder. Tot ieders verrassing en tegen de verhouding in, waren het halverwege de tweede helft de Brazilianen die brutaal de leiding namen. Danilo Lucas Da Silva Augusto kon vrij binnen tikken.

Hierna voerde PSV de druk wel wat meer op en dit leidde 2 minuten voor tijd tot een verdiende gelijkmaker. Na een corner kreeg Boet Mulders alle tijd en ruimte, zette voor op Robin van Duiven, wiens schot nog net gekeerd kon worden door de Braziliaanse keeper. Jaden de Guzman was er als de kippen bij en kon de gelijkmaker binnen tikken. Dit was ook de eindstand.
English:

Hosts PSV kicked off the second day of the tournament with a match against Red Bull Bragantino.

The first half didn't see a lot of action. Red Bull Bragantino lacked the power, PSV had the possession, but neither team could create anything.

The second half saw a lot more action. Eight minutes in RBB got a yellow card and were down to 10 men for four minutes. Against the odds, the Brazilians took the lead with an easy tap in.

PSV started pressuring the Brazilian defense more after this set back and got what they deserved 2 minutes from time. Jaden de Guzman was quick for the tap in, when the Brazilian goalkeeper couldn't save a Robin van Duiven shot.

11:03
  2. Met nog 20 seconden op de klok krijgt PSV nog een kans, Manuel Bahaty schiet, maar de bal wordt geblokt.

11:03
  3. Een schot van Robin van Duiven gaat richting de 2e paal waar Jaden De Guzman hem in kan tikken. 1-1 met nog 2 minuten op de klok.

11:01
  4. Doelpunt

38'
    20
    Jaden De Guzman
    Logo
  5. Een goede kans voor PSV, Robin van Duiven kopt de bal op doel, maar een redding van João Gabriel Montes Madeira. Meteen daarna krijgt PSV weer een grote kans, eerst een schot van Manuel Bahaty, via de keeper komt de bal terug, maar Robin van Duiven krijgt de rebound er niet in, de grens vlagt even later ook voor buitenspel.

10:57
  6. Gabriel da Silva Lopes neemt een vrij trap, Kevyn Henrique Monteiro de Souza kopt hem voor waarna Danilo Lucas da Silva Augusto hem binnen kan lopen.

10:50
  7. Doelpunt

31'
    4
    Danilo Lucas da Silva Augusto
    Logo
  8. Juliano Viana Papille en Floris Bos komen in botsing in een luchtduel, waarna Juliano Viana Papille een gele kaart krijgt en Red Bull Bragantino even met een man minder komt te staan.

10:46
  9. Gele kaart

Juliano Viana Papille

Logo
  10. Juliano Viana Papille komt een op een te staan met Roy Steur, een goede redding van de keeper van PSV.

10:40
  11. PSV krijgt een vrij trap, Robin van Duiven schiet hem op de lat.

10:38
  12. Begin tweede helft

10:32
  13. Einde eerste helft

10:27
  14. Manuel Bahaty wordt vrij gespeeld door Noah Fernandez, het schot van Manuel Bahaty gaat rakelijks voorlangs.
    Meteen daarna is het andersom, Manuel Bahaty speelt Noah Fernandez vrij, zijn schot gaat over het doel van João Gabriel Montes Madeira.

10:27
  15. Een van de eerste mogelijkheden voor PSV, maar Jairo Beerens krijgt de bal niet ver genoeg de hoek in.

10:23
  16. De eerste wedstrijd voor Psv vandaag is begonnen, tegen Red Bull Bragantino. Het spel gaat op en neer, met nog weinig kansen.