Manchester United got their first win of the Otten Innovation Cup after they cruised passed Paris St Germain.

Goals from Tyler Fletcher and Zac Baumann for the Reds were the difference between the two sides, who competed hard in midfield. Paris St Germain had plenty of chances to score during this fixture, but crosses into the box failed to meet any of their team mates, and shots from distance sailed over the cross bar on several occasions.

The Paris St Germain captain Omar Camara powered through the midfield to urge his team forward, but in the end it was Manchester United who took this victory, despite being down to 10 men on several occasions through yellow cards.

Nederlands:

Manchester United behaalde hun eerste overwinning in de Otten Innovation Cup door Paris Saint-Germain te verslaan.

Doelpunten van Tyler Fletcher en Zac Baumann maakten het verschil tussen de twee teams, die hard streden op het middenveld. Paris Saint-Germain kreeg genoeg kansen om te scoren tijdens deze wedstrijd, maar hun voorzetten kwamen niet bij medespelers terecht, en schoten van afstand vlogen meerdere keren over de lat.

De aanvoerder van Paris Saint-Germain, Omar Camara, maakte zich sterk op het middenveld om zijn team naar voren te drijven, maar uiteindelijk was het Manchester United dat de overwinning mee naar huis nam, ondanks dat ze op meerdere momenten met tien man speelden vanwege gele kaarten.

2. Goal Manchester United!!

Zac Baumann zet de Engelsen op een 2-0 voorsprong met nog 5 minuten te spelen. Een goede aanval en een makkelijk intikkertje.

Manchester United lijkt hele goede zaken te doen.

12:22
  3. Doelpunt

35'
    16
    Zac Baumann
    Logo
  4. In korte tijd krijgt Paris St. Germain twee schotkansen. Beide gaan echter ruim over het doel.

Ondertussen staat Manchester United weer met 11 man.

12:13
  5. 7 minuten in de tweede helft en er is al het nodige gebeurt. Tyler Fletcher heeft Manchester United op een 1-0 voorsprong gezet en Jack Kingdon kreeg een gele kaart, waardoor Manchester United voor de tweede keer deze wedstrijd 4 minuten met 10 man staat.

12:11
  6. Gele kaart

Jack Kingdon

Logo
  7. Doelpunt

23'