• Begin tweede helft
  • Doelpunt FC Copenhagen: Galdur Gudmundsson 37'
  • Einde wedstrijd

Verslag

Om 11.30 uur trapten Benfica en FC Copenhagen af voor hun 2e poulewedstrijd. FC Copenhagen begint aan de wedstrijd, met de wetenschap dat ze moeten winnen om de eerste punten te halen dit toernooi.

Het begin van de wedstrijd ging op en neer, waarbij beide teams niet echt kansen kregen. Na de eerste 7 minuten kreeg Benfica de eerste kans van de wedstrijd. João Pedro Gonçalves schoot de bal voor de goal, maar het was een prooi voor de keeper. Benfica bleeft daarna druk zetten op de verdediging van FC Copenhagen, maar tot goed uitgespeelde kansen kwam het niet.

Kort na rust kwam het eerste gevaar van FC Copenhagen. Spits Viktor Dadason draaide zich knap vrij, maar zijn schot ging rakelings voorlangs. Een paar minuten later kreeg dezelde Dadason een schietkans, maar zijn schot werd gekraakt door een verdediger van Benfica.
De volgende schietkans was voor Tristan Panduro (FC Copenhagen), maar het schot mist kracht om de keeper te verschalken. Direct daarna was er geel voor Joȃo Capucha, waardoor de verdediger van Benfica een tijdstraf van 4 minuten moest uitzitten. FC Copenhagen slaagde er echter niet in om de overtalsituatie uit te buiten.

In de laatste fase van de wedstrijd was het vooral FC Copenhagen dat aandrong en dat vertaalde zich in de verdiende 0-1 voor FC Copenhagen door een doelpunt van Galdur Gud. Dit betekent dat beide ploegen nu op 3 punten staan.

2. Doelpunt

37'
    7
    Galdur Gudmundsson
    Logo
  3. Jonathan Moalem krult de bal links naar de gaol, maar gaat er naast.

12:24
  4. Tristan Panduro schiet de bal links naast het doel in de 31e minuut van de wedstrijd.

12:20
  5. Gele kaart

João Capucho

Logo
  6. In de 27e minuut probeert Victor Dadason weer te scoren maar tevergeefs.

12:14
  7. In de 23e minuut schiet Victor Dadason op het doel, maar zijn schot gaat helaas voorlangs.

12:10
  8. Begin tweede helft

12:05
  9. Einde eerste helft

12:00
  10. De vrije trap na de gele kaart werd makkelijk weggewerkt door Benfica FC.

11:53
  11. Gele kaart

Duarte Soares

Logo
  12. João Pedro Gonçalves schiet de bal voor de gaol, maar de keeper heeft de bal al te pakken.