• Start of the second half
  • Goal FC Copenhagen: Galdur Gudmundsson 37'
  • End of the match

Report

Om 11.30 uur trapten Benfica en FC Copenhagen af voor hun 2e poulewedstrijd. FC Copenhagen begint aan de wedstrijd, met de wetenschap dat ze moeten winnen om de eerste punten te halen dit toernooi.

Het begin van de wedstrijd ging op en neer, waarbij beide teams niet echt kansen kregen. Na de eerste 7 minuten kreeg Benfica de eerste kans van de wedstrijd. João Pedro Gonçalves schoot de bal voor de goal, maar het was een prooi voor de keeper. Benfica bleeft daarna druk zetten op de verdediging van FC Copenhagen, maar tot goed uitgespeelde kansen kwam het niet.

Kort na rust kwam het eerste gevaar van FC Copenhagen. Spits Viktor Dadason draaide zich knap vrij, maar zijn schot ging rakelings voorlangs. Een paar minuten later kreeg dezelde Dadason een schietkans, maar zijn schot werd gekraakt door een verdediger van Benfica.
De volgende schietkans was voor Tristan Panduro (FC Copenhagen), maar het schot mist kracht om de keeper te verschalken. Direct daarna was er geel voor Joȃo Capucha, waardoor de verdediger van Benfica een tijdstraf van 4 minuten moest uitzitten. FC Copenhagen slaagde er echter niet in om de overtalsituatie uit te buiten.

In de laatste fase van de wedstrijd was het vooral FC Copenhagen dat aandrong en dat vertaalde zich in de verdiende 0-1 voor FC Copenhagen door een doelpunt van Galdur Gud. Dit betekent dat beide ploegen nu op 3 punten staan.